Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Διάσχιση Ξάνθη - Γέρακας την Κυριακή 03-11-2013!!!


Την Κυριακή 03-11-2013 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία Εκκλησιαστική Σχολή - Γέρακας. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διάσχιση η οποία θα μας οδηγήσει μέσα από τα χωριά Μακάριο (Μάκακλαρ) και Πίλημα σε μια ωραία τοποθεσία λίγο έξω από το χωριό Γέρακας. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.30π.μ. έξω από την εκκλησιαστική σχολή. Η πορεία θεωρείται εύκολη και ενδείκνυται και για παιδιά. Συνιστούμε τη χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μπανάνες, μήλα, πορτοκάλια κ.λ.π.)
         Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Πέμπτη από τις 19.30-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμα των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας.
Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το emailolxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».
        



                                                                                              Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου