Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κορυφή "Τρύφαινα"



               Την Κυριακή στις 9 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιήσουμε την πορεία από τον οικισμό της Χρύσας, στην κορυφή "Τρύφαινα" με υψόμετρο 726 μέτρα. H πορεία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε μονοπάτι ελαφριάς κλίσης, είναι διάρκειας περίπου 3 ωρών και ενδύκνειται και για παιδιά. Καλό θα ήταν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσετε, με τον υπεύθυνο της ανάβασης, Παγκόπουλο Ηλία στο τηλέφωνο 6972233811. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.00π.μ. μπροστά από την εκκλησία της Χρύσας (πάνω στο δρόμο). 
             Απαραίτητη η χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μήλα, πορτοκάλι κ.λ.π.).  Η επιστροφή θα γίνει από το ίδιο μονοπάτι που θα χρησιμοποιήσουμε για την άνοδό μας
         Το πρόγραμμα  της Λέσχης μας (μέχρι τον Αύγουστο του 2014) διανέμεται δωρεάν ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε και από το blog μας. Μαζί με το πρόγραμμα στο ίδιο έντυπο για πρώτη φορά στην ορειβατική ιστορία της πόλης μας υπάρχει χάρτης μονοπατιών που ξεκινάει από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και φτάνει στον ορεινό οικισμό του Λειβαδίτη. Για οτιδήποτε θέλετε να μάθετε σχετικά με τα μονοπάτια αυτά αλλά και για ότι άλλο σας απασχολεί μπορείτε να έρχεστε στο εβδομαδίαιο ραντεβού μας που είναι κάθε Τετάρτη στις 19.00 στο καφέ του ξενοδοχείου "Δημόκριτος" και να συζητάμε από κοντά οτιδήποτε σας προβληματίζει ή θέλετε να μάθετε. Επίσης όσοι είστε μακρυά μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας μέσω του emailolxanthis@yahoo.gr, αλλά και του προφίλ μας στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».

                                                                                                                                      Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου