Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Θηλειά


     Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης, πραγματοποιεί την πρώτη πορεία για Αρχαρίους και Παιδιά για την περίοδο 2015-2016. Σκοπός της διαδρομής είναι η εξοικείωση των παιδιών αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων με τη φύση και το άθλημα της ορεινής πεζοπορίας.

     Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει ως αφετηρία το Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμού, θα διασχίσουμε το μονοπάτι της Πηγής και θα καταλήξουμε στην πίστα mountain bike. Η επιστροφή θα γίνει από τον περιφερειακό δασικό δρόμο της Θηλιάς.

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν περπατάτε... κάντε κλικ να δείτε!!!!

     Το ραντεβού μας δίνεται την Κυριακή το πρωί στις 10 στο πάρκινγκ της Παναγίας Καλαμού. Όσοι θα συμμετέχετε παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο ραντεβού και θα πρέπει να έχετε μαζί σας σακίδιο πλάτης με νερό, αδιάβροχο και να φοράτε ορειβατικό μποτάκι. Λόγω της ευκολίας της διαδρομής  προτείνουμε την χρήση ορειβατικών υποδημάτων για εξοικειωθείτε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη τόσο στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.


     Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της δράσης Θεόδωρο Βρεττό στο τηλέφωνο 6977485479.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου