Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

2η διαδρομή για παιδιά και αρχάριους

       Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης, πραγματοποιεί την δεύτερη πορεία για Αρχαρίους και Παιδιά για την περίοδο 2015-2016. Σκοπός της διαδρομής είναι η εξοικείωση των παιδιών αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων με τη φύση και το άθλημα της ορεινής πεζοπορίας.

        Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει ως αφετηρία την πλατεία Άντικα, θα διασχίσουμε το περιαστικό άλσος και θα φτάσουμε στο σημείο θέας απ’όπου θα μπορέσουμε να χαζέψουμε την Ξάνθη από ψηλά. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο μεσαιωνικό κάστρο της Ξανθίππης και θα καταλήξουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. 


        Το ραντεβού μας δίνεται την Κυριακή το πρωί στις 10 στην Πλατεία Αντίκα. Όσοι θα συμμετέχετε παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο ραντεβού και θα πρέπει να έχετε μαζί σας σακίδιο πλάτης με νερό, αδιάβροχο και να φοράτε ορειβατικό μποτάκι. Λόγω της ευκολίας της διαδρομής προτείνουμε την χρήση ορειβατικών υποδημάτων για εξοικειωθείτε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη τόσο στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.


        Όσοι το επιθυμείτε, και διαθέτετε μπατόν, μπορείτε να τα φέρετε και να γίνει μάθημα για τη σωστή τους χρήση.


        Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της δράσης Θεόδωρο Βρεττό στο τηλέφωνο 6977485479

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου