Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016


       Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης αρχίζει το πρόγραμμα αναβάσεών της για την περίοδο 2016 - 2017. Η πρώτη δράση μας, είναι αφιερωμένη και σε αρχάριους αλλά κυρίως σε παιδιά. Δίνουμε την δυνατότητα σε παιδιά με τους γονείς τους να γνωρίσουν από κοντά την κορυφή Στ. Τσακίρης που είναι γνωστή και ως "Αβγό" και φαίνεται καθημερινά από όλα τα σπίτια των συμπολιτών μας.

      Ώρα αναχώρησης είναι η 10η πρωινή και θα τηρηθεί αυστηρώς. Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους ενδιαφερόμενους να βρίσκονται στα ραντεβού από τις 09.45.

      Οι αρχάριοι θα ξεκινήσουν από το πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη, θα ακολουθήσουν την διαδρομή που περνάει μέσα από τα Βυζαντινά Τείχη, θα καταλήξουν στην αλάνα που βρίσκεται πάνω από την Εκκλησιαστική Σχολή και θα ακολουθήσουν την κλασική διαδρομή του Β. Σγουράκη που οδηγεί στην κορυφή.

      Οι γονείς με τα παιδιά που θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, θα ξεκινήσουν από την αλάνα που βρίσκεται πάνω από την Εκκλησιαστική Σχολή και ακολουθώντας την κλασική διαδρομή θα καταλήξουν στην κορυφή Στ. Τσακίρης.

     Πληροφορίες για την διαδρομή μπορείτε να δείτε Εδώ...

     Ο καιρός όπως φαίνεται θα είναι σύμμαχός μας για να περάσουμε ένα ωραίο Κυριακάτικο πρωινό...

     Δείτε τον καιρό Εδώ...

Τέλος λίγα λόγια για τον εξοπλισμό - ρουχισμό.

- Καλό είναι να φοράτε ορειβατικά μποτάκια για να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

- Στο σακίδιό σας καλό είναι να έχετε νερό, φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιθανό σύμπτωμα υπογλυκαιμίας.

- Επίσης και μια αλλαξιά ρούχα και ένα ελαφρύ μπουφανάκι ειδικά για τα παιδιά, γιατί θα ιδρώσουν κατά την ανάβασή τους στην κορυφή και επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα φυσάει αεράκι εκεί επάνω.

Σας περιμένουμε την Κυριακή για να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με τις οικογένειές μας και όχι μόνο, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

                                                                                                                                           Το Δ.Σ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου