Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η διαδρομή της Κυριακής "Λυκοδρόμιο - Ορεστινή"


       Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης συνεχίζει το πρόγραμμά της για παιδιά και γονείς πραγματοποιώντας διαδρομή από τον οικισμό του Λυκοδρομίου στον οικισμό της Ορεστινής. Πιο συγκεκριμένα...


       Έχοντας ως πρώτο μέλημά μας, να βγάλουμε στο βουνό τους μικρούς μας φίλους που είναι και το μέλλον κάθε "Λέσχης", πραγματοποιούμε μια πολύ ωραία και ευχάριστη διαδρομή - διάσχιση από τον οικισμό του Λυκοδρομίου στον οικισμό της Ορεστινής. Το μονοπάτι για να φτάσουμε στον προορισμό μας έχει μήκος 3 χλμ (6 με την επιστροφή) και θα χρειαστούμε περίπου 3 ώρες για να ολοκληρώσουμε την συγκεκριμένη δράση. Θα περπατήσουμε σε δάσος βελανιδιάς και σε χωματόδρομο. Αμέσως μετά την πορεία και για όποιον το επιθυμεί θα μεταβούμε στον ξενώνα "Τζιβαέρι" για καφέ ή χυμό.


         Ώρα αναχώρησης είναι η 9 και 45 πρωινή από το πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη για τον οικισμό του Λυκοδρομίου και θα τηρηθεί αυστηρώς . Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους ενδιαφερόμενους να βρίσκονται στο ραντεβού από τις 09.30.

       Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε πληροφορίες της διαδρομής στο 6948 363 078 (Γεωργιάδης Βασίλης).

       Ο καιρός όπως φαίνεται θα είναι σύμμαχός μας και θα μας βοηθήσει να περάσουμε ένα ωραίο Κυριακάτικο πρωινό...

     Δείτε τον καιρό Eδώ:


Τέλος λίγα λόγια για τον εξοπλισμό - ρουχισμό.

- Καλό είναι να φοράτε ορειβατικά μποτάκια για να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

- Στο σακίδιό σας καλό είναι να έχετε αρκετό νερό, φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιθανό σύμπτωμα υπογλυκαιμίας.

- Επίσης καπελάκι, αντιλιακό, και ένα μπουφανάκι ή αδιάβροχο πιστεύουμε ότι θα ήταν απαραίτητο (κυρίως για τα παιδιά).

Σας περιμένουμε την Κυριακή για να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με τις οικογένειές σας και όχι μόνο, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου