Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ήταν ένα εκπληκτικό διήμερο γεμάτο δράσεις για την Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης.

       Το διήμερο 15-17 Νοεμβρίου ήταν γεμάτο δράσεις για την Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα:
- Tην Παρασκευή 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήσαμε τη βραδιά Πατέρα Υιού στο Προσκοπικό Κέντρο Γέρακα με επιτυχία. Οι καλεσμένοι μας άρχισαν να έρχονται από νωρίς για να γευτούν τις νοστιμιές που ετοίμαζε το μέλος της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης και πολύ καλός φίλος Πολύκαρπος Νίκος. Στη συνέχεια η βραδιά είχε και μουσική με τους δύο Γιώργηδες (Γιώργο Διαμάντογλου και Γιώργο Γιαννόπουλο) ενώ τα παιδιά ασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες για να περάσουν έτσι όλοι ένα υπέροχο βράδυ. Οι πιο τολμηροί μπαμπάδες με τους γιούς τους κοιμήθηκαν κιόλας το βράδυ στο προσκοπικό κέντρο.




       Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της συγκεκριμένης βραδιάς που μας στηρίζουν σε κάθε μας δράση και τους ευχαριστούμε θερμότατα γι αυτή τους την κίνηση:
- Τον Βυζαντινό Φούρνο για τη χορηγία του σε ψωμί
- Τον Βιολογικό Ανατολικό Αμπελώνα για τη χορηγία του σε τσίπουρο
- Την εταιρία "Meat Company" του Απόστολου Παπαδόπουλου και ΣΙΑ σε πανσέτες και Λουκάνικα
- Τον Καρακλά Ιωάννη για τη χορηγία του σε κρασί.




      - Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήσαμε πορεία στο γεφύρι του Σταμάτη με καλεσμένο μας τον κύριο Πασσαλή Μιχάλη αλλά και τον Ξάνθος Νεραντζής που με τη σύζυγό του μας συνόδεψαν στη δράση μας. Συνολικά 40 άτομα αφήσαμε τη ζέστη του σπιτιού και μαζί με τους μικρούς μας φίλους που έφταναν τους 16 κάναμε άλλη μια υπέροχη βόλτα στην αγκαλιά της Φύσης του τόπου μας. Φυσικά άλλη μια φορά μας ακολουθούσαν και οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.






       Σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά που ακολουθείται το Κυριακάτικο πρόγραμμά μας και μας εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσουμε να περάσετε ένα όμορφο Κυριακάτικο Πρωινό. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με διαδρομή στο Γεφύρι του Παππά στον οικισμό του Ωραίου όπου θα μπορέσουμε να επισκεφθούμε και τον μύλο που υπάρχει και είναι ακόμη επισκέψιμος. Μείνετε συντονισμένοι διότι πληροφορίες της συγκεκριμένης δράσης θα ανακοινώσουμε σύντομα έτσι ώστε από πιο μπροστά να κανονίστε το πρόγραμμά σας για να μπορέσετε να μας ακολουθήσετε...καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου