Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Διάσχιση Μαργαρίτι - Καλλιθέα

         
           Την Κυριακή 26-01-2014 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία από το Μαργαρίτι στην Καλλιθέα. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.00π.μ. στο παρκινγκ της καφετέριας «Ξανθίππη». Η πορεία, είναι συνολικής διάρκειας 5 ωρών (πήγαινε - έλα) θεωρείται εύκολη και ενδείκνυται και για παιδιά. Συνιστούμε, για την πεζοπορία, τη χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μπανάνες, μήλα, πορτοκάλια κ.λπ.). Σε περίπτωση κακοκαιρίας η διάσχιση δε θα πραγματοποιηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθείνεστε στο τηλέφωνο 6948363078 (Γεωργιάδης Βασίλης) μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου.         
         Το πρόγραμμα της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν. Μέλη του Δ.Σ., μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Πέμπτη από τις 19.30-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμα των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας. Πρέπει να αναφέρουμε πως στο blogspot έχει αναρτηθεί και το νέο πρόγραμμα που αφορά την περίοδο από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2014.
Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».
        



                                                                                              Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου