Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο.


       Φίλοι και μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Ξάνθης την Παρασκευή 23  Δεκεμβρίου το μεσημέρι, στολίσαμε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο, Ορειβατικό Δέντρο μας. Ήταν σαν μια πραγματική έφοδος των "Ξωτικών" με συγκεκριμένη αποστολή, τον στολισμό του δέντρου. Λόγω του χαμηλού υψομέτρου τα δέντρα αυτήν την εποχή είναι γυμνά, χωρίς φύλλωμα αλλά με την ενέργειά μας αυτή στολίσαμε, ζεστάναμε και ομορφήναμε αμέσως και το δεντράκι και τον γύρω από αυτό, χώρο.


       Γίναμε όλοι παιδιά. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να γίνει κάτι τέτοιο. Παιδί σημαίνει αγάπη, ανεμελιά, λαχτάρα, δόσιμο χωρίς να περιμένεις ανταπόδωση συναισθημάτων και ιδεών απλά δίνεις γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι πρέπει να λειτουργήσεις. Όλα αυτά τα αισθανθήκαμε αμέσως με το που φτάσαμε στον συγκεκριμένο χώρο. Στολίσαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε, ψάλλαμε τα κάλαντα μέσα στο δάσος (αξία ανεκτίμητη), ανταλλάξαμε ευχές, μελομακάρονα, κουλουράκια, κουραμπιέδες, κονιακάκια. Περάσαμε ένα δίωρο πραγματικά υπέροχο.



       Να ευχαρίστησουμε λοιπόν όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν εδώ την πραγματικά υπέροχη ιδέα που "δανειστήκαμε" από τον φίλο Θεόδωρο Τεκιρίδη, αλλά και όλους εσάς που θέλατε να ρθείτε αλλά δεν μπορέσατε για κάποιον λόγο τελικά... και να ευχηθούμε σε σας αλλά και σε όλον τον κόσμο...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, 
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου