Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου ελάτε μαζί μας σε μια βόλτα γύρω από το Λυκοδρόμιο.


       Την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης συνεχίζει το πρόγραμμά της για παιδιά και γονείς πραγματοποιώντας πορεία γύρω από τον οικισμό του Λυκοδρομίου. Πιο συγκεκριμένα...

       Έχοντας ως πρώτο μέλημά μας, να βγάλουμε στο βουνό τους μικρούς μας φίλους που είναι και το μέλλον κάθε "Λέσχης", πραγματοποιούμε μια πολύ εποικοδομητική διαδρομή γνωρίζοντας μονοπάτια και χωματόδρομους της περιοχής Η διαδρομή για να φτάσουμε στον προορισμό μας έχει μήκος 2 χλμ (4 με την επιστροφή) και γίνεται αποκλειστικά σε χωματόδρομο με ήπια κλίση. Θα χρειαστούμε περίπου 2 ώρες (πήγαινε - έλα) για να ολοκληρώσουμε την συγκεκριμένη δράση.

        
       Στο τέλος της διαδρομής θα επισκεφθούμε την εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης εκεί που ο Πολιτιστικός Σύλλογος του ομώνυμου χωριού θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο στολισμό στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Όσοι από εσάς μας ακολουθήσετε μαζί με μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου της πόλης μας "Ο Πήγασος" θα είμαστε οι τυχεροί που θα βοηθήσουμε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και εννοείται ότι όσοι θέλετε μπορείτε να φέρετε και από ένα στολίδι να το αφήσετε στην αυλή της συγκεκριμένης εκκλησίας.

       Ο καιρός σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αναμένεται μη βροχερός, δείτε τον καιρό εδώ

        Ώρα αναχώρησης είναι η 10η πρωινή από το πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη
και θα τηρηθεί αυστηρώς . Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους ενδιαφερόμενους να βρίσκονται στο ραντεβού από τις 09.45. Θα πάμε και θα γυρίσουμε με τα αυτοκίνητά μας, οπότε μετά τη δραστηριότητα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει το πρόγραμμά του. Βέβαια θα προτείναμε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω να παραβρεθούμε στον στολισμό της εκκλησίας για σύσφιξη σχέσεων με τα μέλη του συγκεκριμένου Πολιτιστικού Συλλόγου.

       Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε πληροφορίες της διαδρομής στο 6987 093 730 (Πορφυλλίδου Ιωάννα).

       Τέλος λίγα λόγια για τον εξοπλισμό - ρουχισμό.

- Καλό είναι να φοράτε ορειβατικά μποτάκια για να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς. Αν δεν υπάρχουν φροντίστε τα αθλητικά παπούτσια που θα φοράν τα παιδιά σας, τουλάχιστον να μην έχουν λιωμένη σόλα.


- Όσον αφορά τα παιδιά καλό είναι να τα φοράτε χοντρό μπουφάν και να έχετε δεύτερο μπλουζάκι για να αλλάξουν όταν θα κάνουμε στάση, σκούφο, γάντια και κασκόλ.

- Στο σακίδιό σας πρέπει να έχετε αρκετό νερό, φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα.

        Σας περιμένουμε την Κυριακή για να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με τις οικογένειές σας και όχι μόνο, κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου