Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ανάβαση στην κορυφή Σταύρος Τσακίρης γνωστή και ως Αβγό με υψόμετρο 665 μέτρα.


         Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29-09-2013 η ανάβαση της Λέσχης μας στην κορυφή "Σταύρος Τσακίρης" γνωστή και ως Αβγό. Για άλλη μια Κυριακή μας ακολούθησαν και οι μικροί μας φίλοι οι οποίοι κατάφεραν και ανέβηκαν όλοι στην κορυφή. Γι αυτό τον λόγο φροντίσαμε και τους ετοιμάσαμε μια έκπληξη την οποία πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε σε κάθε ανάβαση, διάσχιση ή απλή πορεία μας προκειμένου να τους επιβραβεύσουμε για την προπάθεια που κάνουν.  
          Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την ομάδα των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας για την παρουσία τους στις μέχρι τώρα δραστηριότητές μας. Η συνεργασία αυτή θεωρείται πρωτοποριακή για τα ορειβατικά δεδομένα της πόλης μας και θα συνεχιστεί προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να έρχονται και να ανεβαίνουν μαζί μας στις κορυφές με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.
          Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 13-10-2013 με την πορεία που θα κάνουμε στα μονοπάτια και τις ομορφιές του Άνω Καρυόφυτου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεολαίας του ομώνυμου χωριού...

Ακολουθούν φωτογραφίες της πορείας μας στην κορυφή "Σταύρος Τσακίρης"

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου