Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Γαλάνη – Στάση Κρωμνικού στα Στενά του Νέστου».




Την Κυριακή 20-10-2013 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία στα Στενά του Νέστου και πιο συγκεκριμένα θα γίνει η διαδρομή Γαλάνη – Στάση Κρωμνικού. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 08.30π.μ. στο παρκινγκ του Motel Natassa το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη μας με κατεύθυνση προς Καβάλα. Η πορεία θεωρείται εύκολη και ενδείκνυται και για παιδιά. Συνιστούμε τη χρήση ορειβατικών υποδημάτων (μποτάκια) όπως επίσης και σακίδιο πλάτης το οποίο θα περιέχει αδιάβροχο, νερό, μαύρη σοκολάτα ή παστέλι και ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια ανακατεμένα με σταφίδες) ή φρούτα (μπανάνες, μήλα, πορτοκάλια κ.λ.π.)
         Το πρόγραμμα της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν. Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Πέμπτη από τις 19.30-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμα των αναβάσεων να ενημερωθείτε και να συζητήσετε μαζί μας.
Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου