Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί επίσκεψη για γνωριμία με τις ομορφιές και τα μονοπάτια της περιοχής του Άνω Καρυόφυτου».


         Την Κυριακή στις 13-10-2013 θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στην περιοχή του Άνω Καρυόφυτου. Πρόκειται να γνωρίσουμε και να περπατήσουμε στα μονοπάτια της περιοχής και να επισκεφτούμε από κοντά τον νερόμυλο (ένας από τους πέντε που σώζονται στην Ξάνθη και κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα) καθώς επίσης και το πέτρινο γεφύρι (που κατασκευάστηκε τους μεταβυζαντινούς χρόνους). Μετά την επίσκεψή μας σε αυτά τα αξιοθέατα θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην περιοχή «Καλό Νερό». Σε όλες αυτές τις ξεναγήσεις θα είναι μαζί μας μέλη του συλλόγου Νεολαίας του Άνω Καρυόφυτου.
         Παρακαλείστε όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να παρευρίσκεστε το αργότερο μέχρι τις 08.30π.μ. στο παρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη και καλό θα ήταν να δηλώσετε την συμμετοχή σας, στο τηλέφωνο 6948363078 (Γεωργιάδης Βασίλης) από την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 12-10-2013) προκειμένου να τακτοποιηθούν τα άτομα που δεν έχουν αυτοκίνητο από πιο μπροστά. Η πορεία θεωρείται εύκολη και ενδείκνυται για παιδιά.
      Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια του ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κάθε Πέμπτη από τις 19.30-21.00 να παραλάβετε το πρόγραμμα των αναβάσεων  να ενημερωθείτε και  να συζητήσετε μαζί μας. Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».


                                                                                                                              Με τιμή το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου