Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η 3η εξόρμηση του προγράμματος αρχαρίων και παιδιών με την διαδρομή Λυκοδρόμιο - Ορεστινή



         Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης, πραγματοποιεί την πορεία από το Λυκοδρόμιο στην Ορεστινή και επιστροφή στο Λυκοδρόμιο. Πρόκειται για την τρίτη διαδρομή που πραγματοποιούμε στα πλαίσια του προγράμματος που έχει να κάνει, με την εξοικείωση παιδιών αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων με τη φύση και το άθλημα της ορεινής πεζοπορίας.
       
         Το ραντεβού μας δίνεται την Κυριακή το πρωί στις 10 στο παρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη. Όσοι θα συμμετέχετε παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο ραντεβού και μαζί σας θα πρέπει να έχετε σακίδιο πλάτης με νερό, αδιάβροχο και να φοράτε ορειβατικό μποτάκι. Η διαδρομή θεωρείται εύκολη και ενδεικνύεται και για παιδιά. Λόγω της ευκολίας της ζητάμε (όπως άλλωστε και σε κάθε δραστηριότητά μας) να φοράτε ορειβατικό μποτάκι για να εξοικειωθείτε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη τόσο στα υλικά που χρησιμοποιείται, όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. Ο καιρός προβλέπεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους να είναι σχετικά καλός.  Δείτε τον καιρό εδώ:

         Στο τέλος της διαδρομής (Λυκοδρόμιο) θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου εκτίθεται το κομμάτι κορμού με τον σταυρό που βρέθηκε πριν από λίγα χρόνια στην περιοχή. Την ορειβατική μας εμπειρία θα κλείσουμε με ένα ευχάριστο μεσημεριανό μπάρμπεκιου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της δράσης Θεόδωρο Βρεττό στο τηλέφωνο 6977485479. Η τιμή για το μπάρμπεκιου έχει οριστεί  στα 5 ευρώ μόνο για τους ενήλικες και αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων. Την πληρωμή μπορείτε να κάνετε:
- Θεόδωρο Βρεττό κατάστημα JOOM STORE 28ης Οκτωβρίου 161 και
- Ηλία Παγκόπουλο Κατάστημα "Αρχοντικό - Βιολογικός Θησαυρός" επί της 28ης Οκτωβρίου και αυτό.

                                                                                                                                      Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου