Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Περάσαμε μια υπέροχη Κυριακή χάρη στη δική σας παρουσία!!!

       Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 ζήσαμε ένα "όνειρο". Ούτε στις καλύτερες μας σκέψεις περνούσε από το μυαλό μας η χθεσινή μέρα. Σε κάθε μας διαδρομή φροντίζουμε να προσφέρουμε στον κόσμο που μας ακολουθεί κάτι καλύτερο και κάτι διαφορετικό. Έτσι λειτουργούμε εδώ στην Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης. Επιπλέον έχουμε καταλάβει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι μόνο με συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, όχι για μας τους ίδιους αλλά για όλον αυτόν τον κόσμο που σηκώθηκε τη Κυριακή το πρωί και αποφάσισε να μας ακολουθήσει σε μια Κυριακάτικη βόλτα στην Φύση κάνοντας και προσφέροντας κάτι διαφορετικό στα παιδιά του αλλά και στον εαυτό του. Συνολικά 78 άτομα με 36 μικρούς μας φίλους που κατά ευχαριστήθηκαν και τη διαδρομή και την δραστηριότητα που κάναμε στο κιόσκι του Προφήτη Ηλία.

       Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία μας με την Βασιλική Στρόλη που δένεται με τα παιδιά αμέσως και βρίσκει το "κουμπί" τους έτσι ώστε να τους εξάψει την φαντασία και να δημιουργήσουν από το τίποτα ολόκληρη ιστορία βασισμένη στην παιδική φαντασία. Την ιστορία αυτή την αφήσαμε και την κρύψαμε στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία δημιουργώντας και μια Γαιοκρύπτη που από δω και πέρα θα μπορούν να επισκέπτονται οι τουρίστες του νομού μας Έλληνες και ξένοι και γνωρίζουν πως παίζεται το παιχνίδι του Geocaching.

       Φυσικά δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην "εντυπωσιακή" χορηγία του Γρηγόρη Λαμπάκη ο οποίος προσέφερε στους μικρούς μας συμμετέχοντες από μια νοστιμότατη και γλυκύτατη σοκολατένια μπάρα που τους βοήθησε στο να συγκεντρωθούν πιο γρήγορα για να φτιάξουν το παραμύθι της δράσης μας.

       Είναι πολύ σημαντική επίσης η συνεργασία μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το τμήμα των Σαμαρειτών. Όπως και να το κάνουμε προσδίδει η παρουσία τους και μόνο μια αίσθηση σιγουριάς και φροντίδας σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και υπάρχει κάποιος μικροτραυματισμός γονέα ή παιδιού (διότι στην φύση όλα είναι μες στο παιχνίδι) και εμείς θέλουμε να είναι οι γονείς καθησυχασμένοι ότι έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατόν έτσι ώστε η Κυριακάτικη βόλτα τους να τους μείνει ως μια ωραία ανάμνηση.

       Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς λοιπόν Βασιλική, Γιώργο και Μπάμπη για την παρουσία σας στην χθεσινή μας Κυριακάτικη βόλτα πάνω όμως και πρώτα από όλα ευχαριστούμε όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που αποφάσισε να έρθει το Κυριακάτικο πρωινό του στον Προφήτη Ηλία ακολουθώντας το πρόγραμμα της Λέσχης μας  και ελπίζουμε να έχει καταλάβει ότι κάτι καινούριο και δυνατό πάει να δημιουργηθεί στην πόλη μας, κάτι που από τους ίδιους θα εξαρτηθεί αν θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

       Πιο κάτω έχουμε φώτο από το χθεσινό γεγονός και είναι η απόδειξη ότι όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως είναι αληθή. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και διαδρομή από τη γέφυρα του Σαμακώβ στο μοναστήρι της Παναγίας της Καλαμού. Θα εκδώσουμε μέσα στην εβδομάδα νέο Δελτίο Τύπου με λεπτομέρειες της νέας μας Κυριακάτικης βόλτας μας.

Σας ευχαριστούμε και να περνάτε πάντα καλά!!!

      


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου