Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τελευταία ενημέρωση για την εκδήλωση της Παρασκευής 16 Μαίου 2014


Σήμερα (Παρασκευή 16 Μαίου 2014) λοιπόν, είναι η μεγάλη μέρα, η μέρα της Ελληνικής Ορειβασίας. Κλείνουν 10 χρόνια από την πρώτη επιτυχημένη Ελληνική ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Everest. Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Riverland προκειμένου να τιμήσει αυτούς τους Ήρωες (έτσι φαίνονται στα μάτια μας μετά από αυτό το κατόρθωμά τους), θα προβάλει την ταινία που γυρίστηκε και δείχνει τι πραγματικά συνέβη από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της, με την κατάκτηση της ""Στέγης του Κόσμου". Ο ορειβάτης και σκηνοθέτης Τσιαντός Παύλος μας χάρισε, ένα διαμάντι που δεν πρέπει να λείπει από την ταινιοθήκη κανενός σπιτιού. Η προβολή της ταινίας θα γίνει στα Στενά του Νέστου (στο πάρκινγκ της Γαλάνης στο ξεκίνημα του μονοπατιού), Σας περιμένουμε στις 20.30 για να γνωριστούμε και από κοντά. Εναλλακτικά όσοι το επιθυμούν μπορούν να έρθουν από τις 17.30 διότι θα πραγματοποιήσουμε και πορεία στα Στενά από τις 18.00 μέχρι λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας (θα υπάρχουν μέλη της Λέσχης που θα σας περιμένουν για την πραγματοποίηση της βόλτας αυτής).

Πάρτε μια γεύση βλέποντας το trailer ΕΔΩ :

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που ο καιρός δε μας κάνει το χατήρι και είναι άσχημος η προβολή θα γίνει στο καφέ "Νέσσος" στους Τοξότες, την ίδια ώρα.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Ειδα το τρειλερ της ταινιας και πραγματικα συγκλονιστικα.Δεν ειχα ιδεα οτι συνεβησαν τετοια πραγματα και θα ηθελα πολυ να δω την ταινια.Δεν μπορω ομως γιατι δεν βρισκομαι στην Ξανθη.Πως μπορω να δω αυτη την ταινια?Κυκλοφορει σε καποιο dvd το οποιο μπορω να παραγγειλω απο καπου?κυκλοφορει μηπως στο ιντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι κοντά στην Ξάνθη μπορείς να αγοράσεις την ταινία από το κατάστημα ορειβατικών ειδών της Κομοτηνής http://v15.gr/ Διαφορετικά να την παραγγείλεις από την ιστοσελίδα του σκηνοθέτη http://fromolympustoeverest.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή