Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ανάβαση στην κορυφή "Γκαμήλα" και στην Δρακόλιμνη του Όρους "Τύμφη" στις 30-31 Μαίου και 1η Ιουνίου 2014



Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί στις 30-31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, ανάβαση στην κορυφή Γκαμήλα και στην Δρακόλιμνη του όρους Τύμφη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 30 Μαΐου:

- Αναχώρηση στις 08.00 το πρωί, από την πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης.
- Άφιξη στο Μικρό Πάπιγκο Ζαγοροχωρίων στις 16.00. Προετοιμασία και ξεκούραση μέχρι τις 17.00.
- Αναχώρηση στις 17.00 για το καταφύγιο της Αστράκας σε υψόμετρο 1.930 μέτρων (να υπολογίσετε περίπου 3ωρο περπάτημα) στο οποίο θα γίνουν και οι δύο διανυκτερεύσεις της Λέσχης μας.

Σάββατο 31 Μαΐου:

- Εγερτήριο στις 06.00.
Προετοιμασία σακιδίων και πρωινό στο καταφύγιο.
- Αναχώρηση από το καταφύγιο στις 08.00 με προορισμό την κορυφή της Γκαμήλας. Στην συνέχεια επιστροφή και επόμενος προορισμός η Δρακόλιμνη. Το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι ελεύθερο. Ανάλογα με τις δυνάμεις μας και το ρυθμό που θα προχωράμε θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμά μας γι αυτό δεν αναφέρουμε συγκεκριμένες ώρες.

Κυριακή 01 Ιουνίου:

- Εγερτήριο στις 07.00.
Πρωινό και επιστροφή στο Μικρό Πάπιγκο όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο για την επιστροφή στην Ξάνθη.

Κόστος εκδήλωσης: 80€ (περιλαμβάνονται μεταφορά με λεωφορείο και δύο διανυκτερεύσεις στο καταφύγιο της Αστράκας)

Κατά την παραμονή μας στο καταφύγιο καλό θα είναι να γνωρίζουμε τα εξής:

- Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί σωστής λειτουργίας των καταφυγίων, ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες ενότητες του site μας για να δείτε και να οργανωθείτε σωστά, για την ανάβασή μας

Στο καταφύγιο λειτουργεί οργανωμένη κουζίνα. Δείτε τον κατάλογο τιμών εδώ: http://www.astrakarefuge.com/el/καταφυγιο-αστρακας/κατάλογος-φαγητών-ποτών



Ο υπεύθυνος του καταφυγίου, μας παρέχει καθαρές κουβέρτες και μαξιλάρι αλλά για όλα τα υπόλοιπα φροντίζουμε εμείς. Δηλαδή θα πρέπει να έχουμε μαζί μας, υπνόσακο και πετσέτες καθώς και όλα τα είδη προσωπικής υγιεινής. Επίσης γυαλιά ηλίου και αντηλιακή, καπέλο καθώς και φακό (είτε χεριού, είτε κεφαλής) με αναπληρωματικές μπαταρίες.

Δηλώστε συμμετοχή στο 6948363078 (Γεωργιάδης Βασίλης) το αργότερο μέχρι τις 23 Μαίου. Θέσεις περιορισμένες. Η κράτηση θα ισχύει με την καταβολή του 50% της προκαθορισμένης τιμής που αναφέραμε πιο πάνω (δηλαδή 40 ευρώ ανά άτομο) στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με IBAN: και οπωσδήποτε στην αιτιολογία να βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου