Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Επόμενη εξόρμησή μας, στα "Στενά του Νέστου"


       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου η εκδήλωση της Λέσχης μας, με την οποία συμμετείχαμε στο πρόγραμμα Comenius, ύστερα από πρόσκληση που μας έγινε από το 3ο Λύκειο Ξάνθης.
       Τόσο οι φιλοξενούμενοι μαθητές και οι καθηγητές τους που προερχόταν από χώρες όπως η Αγγλία, η Δανία, η Ρουμανία και η Τουρκία όσο και οι Έλληνες μαθητές και καθηγητές θέλουμε να πιστεύουμε ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την οργάνωση της δράσης που μας ανέθεσαν.
       Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Ξάνθης, καθώς και τους Δημουλά Νίκο και Νικολέρη Νίκο για την παρουσίαση του έναστρου νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπιο.
       Πιστεύουμε ότι τέτοιες συνεργασίες και τέτοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά, γιατί είναι προς όφελος των συμπολιτών μας.

       Εν τω μεταξύ οι δράσεις της Λέσχης μας συνεχίζονται, την Κυριακή 22 Μαρτίου με δράση που έχει να κάνει με το πρόγραμμα Αναβάσεων για αρχάριους και παιδιά. Έτσι την Κυριακή το ραντεβού μας δίνεται στις 10.00 το πρωί στο πάρκινγκ του Μοτέλ Νατάσσα. Θα πάμε όλοι μαζί να περπατήσουμε ένα μέρος των "Στενών του Νέστου".

       Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: Κάντε κλικ πάνω στην γραμμή για να δείτε τις πληροφορίες. Υπενθυμίζουμε ότι θα περπατήσουμε ένα μέρος και όχι όλο το κομμάτι της περιγραφής.

       Ο καιρός όπως φαίνεται θα είναι σύμμαχός μας: Κάντε κλικ πάνω στην γραμμή για να δείτε τον καιρό.

      Καλό θα είναι να δηλώσετε από πιο μπροστά συμμετοχή στον αρχηγό της δράσης, Βρεττό Θεόδωρο στο τηλέφωνο 6977 485479.
  
       Σας περιμένουμε λοιπόν για την πρώτη ανοιξιάτικη βόλτα μας στο πιο ωραίο μονοπάτι του νομού μας.

                                                                                                                                     Με τιμή

                                                                                                                                       Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου