Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Άλλη μια υπέροχη μέρα...

        Άλλη μια υπέροχη μέρα ήταν η σημερινή, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 κατά την οποία 44 άτομα συνολικά ακολούθησαν τις 2 διαδρομές της Ορειβατικής Λέσχης...

       Στις 9.00 η ώρα, 16 άτομα ακολουθώντας το πρόγραμμα "Αρχαρίων" συμμετείχαν στην πορεία που ξεκίνησε από την Γέφυρα του Σαμακώβ, έφτασαν σχεδόν μέχρι τον οικισμό των Πανερίων και στην συνέχεια επέστρεψαν από το μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας ξανά πίσω στο αρχικό σημείο από το οποίο ξεκίνησαν.


       Μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 10.00 από το ίδιο μέρος, άλλα 28 άτομα μεταξύ των οποίων 12 παιδιά, ξεκίνησαν από το μονοπάτι του Σαμακώβ και ακολουθώντας το γνωστό μονοπάτι έφτασαν στο μοναστήρι της Παναγίας της Καλαμούς και από εκεί ακολουθώντας την άσφαλτο επέστρεψαν στο αρχικό σημείο εκκίνησης.

 
       Εδώ θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από κάποια άτομα, αν υπήρξαν, που επειδή αλλάξαμε την ώρα δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν την πορεία των "Αρχαρίων". Το σκεπτικό μας είναι απλό και αυτό ακολουθήσαμε όταν φτιάχναμε το πρόγραμμα. Οι διαδρομές και στα 2 προγράμματα (Αρχαρίων και Οικογενειών) θέλουμε να είναι απλές, να κρατούν 3-4 ώρες έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι και να μην ξυπνούν από το άγριο χάραμα αλλά να είναι και έγκαιρα στο σπίτι τους, ώστε να προλαβαίνουν το Κυριακάτικο - οικογενειακό γεύμα έχοντας κάνει μια πολύ ωραία Κυριακάτικη βόλτα και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους με εικόνες που μόνο η Φύση μπορεί να τους προσφέρει. Κάποιες πορείες όμως προκειμένου να πραγματοποιηθούν χρειάζεται λίγη περισσότερη ώρα για να γίνουν οπότε σε αυτήν την περίπτωση προτιμούμε να τις ξεκινήσουμε μια ώρα νωρίτερα, γιατί πιστεύουμε ότι το Κυριακάτικο τραπέζι είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουν απομείνει στους κύκλους της Ελληνικής Οικογένειας. Εξάλλου και στην προηγούμενη διαδρομή των "Αρχαρίων" που ήταν Γέρακας - Ορεστινή γι αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε πάλι μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 09.00 ενώ ότι αλλαγές κάνουμε φροντίζουμε και τις ανακοινώνουμε από τις αρχές της εβδομάδας έτσι ώστε όλοι εσείς οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζετε μέρες πριν για το ακριβές Κυριακάτικο Πρόγραμμα της Λέσχης μας.

       Όπως και να έχει χάρη στην δική σας συμμετοχή και οι δύο οι σημερινές δραστηριότητες στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και από μεγάλη δική σας συμμετοχή... Γι αυτόν τον λόγο,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου